Să faci schimbări bune pentru viața ta e ușor. Acum ai un kit pentru o viață responsabilă. pentru cei mari și cei mici deopotrivă! Pachetul Eco Starter Pack cuprinde volumele: Atlas 2038, Viitorurile lumii Familia (aproape) Zero Deșeuri Îndrăznește și bucătărește


100lei 143lei(-30.07%)

Aflați mai multeAtlas 2038: Viitorurile lumii - Virginie Raisson


Un volum interdisiplinar ce exploreaza marile probleme curente și variantele de viitor pe care le avem.

Superb ilustrat cu hărți, grafice și colaje, atlasul oferă cea mai spectaculoasă experiență estetică în timp ce explorezi avântul tehnologic, transformările sociale, lupta dintre globalism și localism și efectele pe care le au toate acestea.


Atlasul 2038, Viitorurile lumii: un exercițiu prospectiv, estetic, umanist, de a conecta marile mize mondiale și de a decide cum va arăta ziua de mâine.

Familia Zero Deșeuri - Jeremie Pichon & Benedicte Moret
pentru toată familia!
Să reduci cantitatea de deșeuri pentru planetă, pentru sănătatea ta, pentru buzunarul tău, acum este momentul! Cum să începi? Urmând pașii propuși de Jérémie și Bénédicte. Această carte reprezintă un bilet de călătorie și un ghid practic care te va ajuta să-ți atingi obiectivul. Urmându-l vei fi ferit de multe capcane. 


Cu umor și autoironie, autorii îți propun un plan de acțiune detaliat și un set de 10 provocări pentru a începe programul. Bazându-se pe cunoștințele lor de ecologie, autorii propun zeci de sfaturi și alternative simple pentru viața de zi cu zi: cumpărături, bucătărie, curățenie, mobilier, igienă personală, cometice, îmbrăcăminte, grădină, bricolaj, sărbători... 


Ce vei câștiga: vei reduce amprenta ecologică a familiei tale (un coș de 15 l într-o lună), vei consuma mai puține substanțe toxice și vei avea economii în buzunar. 

Îndrăznește și bucătărește - Ruby Roth
pentru cei mici!


Rețetele din cărticica aceasta sunt VEGANE, adică folosesc numai ingrediente vegetale – fără a include carne sau produse obținute din animale. Uite care-i treaba: din vârful năsucului tău și pââână în vârful unui aisberg, alimentele pe care le consumăm ne afectează corpul, afectează animalele, mediul, ba chiar și persoanele străine din cealaltă parte a lumii. Chiar dacă sună imposibil, pe cuvânt că e adevărul gol-goluț! Nu uita, toți suntem conectați unii cu alții. 


Dacă transformăm planeta într-un loc mai fericit, mai bun, mai curat și mai sigur pentru toți, atunci și viața noastră se va îmbunătăți. 


Îndrăznește și bucătărește!