CARNEA. UN ATLAS - Fapte și cifre despre animalele pe care le mâncăm


Până în secolul XX industrializarea a permis deblocarea resurselor atât pentru fermier, cât și pentru dezvoltarea orașelor și creșterea opțiunilor alimentare. Însă eficiența nutritivă a agriculturii animale este deja mult mai mică decât costurile sociale, de sănătate și de mediu pe care le generează. Mai mult, condițiile mediului agricol prezintă serioase probleme etice privind bunăstarea animalelor. Acest atlas explorează toate aceste probleme și pune în discuție soluțiile disponibile atât la nivel individual, cât și structural, pentru a face pasul către o viață mai etică, mai bogată, mai sănătoasă, cât și spre o planetă mai curată.


  • Categorie: Cele mai noi apariții

Preț:lei25


CUMPĂRĂ ACUM!

Descriere

Un proiect al Institutului HEINRICH BOLL, Berlin

Traducere: Cristina Voinea
Coordonator: Anastasia Staicu
ISBN 978-606-8847-33-7
Nr. pagini: 64
Hârtie: Cocoon Offset reciclată 100%