După cum știți, petrolul este o resursă neregenerabilă. Dar de unde vine? Cum este produs? Și ce se va întâmpla? Goodbye Oil este cea mai recentă carte ilustrată de Harriet Russell și prezintă problema economisirii energiei și surselor regenerabile. Este o carte pentru copii și pentru adulți. O călătorie frumos ilustrată de la colectarea separată a deșeurilor la izolația termică, de la reciclare la reducerea poluării; această poveste ne arată că putem schimba lumea și că nimeni nu e prea mic să facă diferența. O carte care te ajută să afli mai multe despre sustenabilitate și problemele de astăzi, într-un mod simplu și ironic.


29lei 

Aflați mai multe


După cum știți, petrolul este o resursă neregenerabilă. Dar de unde vine? Cum este produs? Și ce se va întâmpla? 

Goodbye Oil este cea mai recentă carte ilustrată de Harriet Russell și prezintă problema economisirii energiei și surselor regenerabile. Este o carte pentru copii și pentru adulți.  O călătorie frumos ilustrată de la colectarea separată a deșeurilor la izolația termică, de la reciclare la reducerea poluării; această poveste ne arată că putem schimba lumea și că nimeni nu e prea mic să facă diferența.

O carte care te ajută să afli mai multe despre sustenabilitate și problemele de astăzi, într-un mod simplu și cu mult umor. 

Colecție
Fără colecție
Domeniu
Ecologie, Carte pentru copii
Teme
resurse, petrol, energie regenerabilă
Limba originală
Engleză
Titlu original
Goodbye, oil
Autor(i)
Harriet Russell
Ilustrator
Harriet Russell
Traducător
Monica Șerban
Coordonator
Anastasia Staicu
Tip copertă
Cartonat
Dimensiuni (cm)
29.5 x 21 x 0.5
Nr pagini
64
Anul apariției
2021
ISBN
9786069680285