După cum știți, petrolul este o resursă neregenerabilă. Dar de unde vine? Cum este produs? Și ce se va întâmpla? Goodbye Oil este cea mai recentă carte ilustrată de Harriet Russell și prezintă problema economisirii energiei și surselor regenerabile. Este o carte pentru copii și pentru adulți. O călătorie frumos ilustrată de la colectarea separată a deșeurilor la izolația termică, de la reciclare la reducerea poluării; această poveste ne arată că putem schimba lumea și că nimeni nu e prea mic să facă diferența. O carte care te ajută să afli mai multe despre sustenabilitate și problemele de astăzi, într-un mod simplu și ironic.


19lei 29lei-34.48%

Aflați mai multe


După cum știți, petrolul este o resursă neregenerabilă. Dar de unde vine? Cum este produs? Și ce se va întâmpla? 

Goodbye Oil este cea mai recentă carte ilustrată de Harriet Russell și prezintă problema economisirii energiei și surselor regenerabile. Este o carte pentru copii și pentru adulți.  O călătorie frumos ilustrată de la colectarea separată a deșeurilor la izolația termică, de la reciclare la reducerea poluării; această poveste ne arată că putem schimba lumea și că nimeni nu e prea mic să facă diferența.

O carte care te ajută să afli mai multe despre sustenabilitate și problemele de astăzi, într-un mod simplu și cu mult umor. 

Colecție
Fără colecție