Până în secolul XX industrializarea a permis deblocarea resurselor atât pentru fermier, cât și pentru dezvoltarea orașelor și creșterea opțiunilor alimentare. Însă eficiența nutritivă a agriculturii animale este deja mult mai mică decât costurile sociale, de sănătate și de mediu pe care le generează. Mai mult, condițiile mediului agricol prezintă serioase probleme etice privind bunăstarea animalelor. Acest atlas explorează toate aceste probleme și pune în discuție soluțiile disponibile atât la nivel individual, cât și structural, pentru a face pasul către o viață mai etică, mai bogată, mai sănătoasă, cât și spre o planetă mai curată.


15lei 25lei-40%

Aflați mai multe


Colecție
NOI
Domeniu
Ecologie
Teme
consum de carne, sănătate, schimbări climatice
Titlu original
The Meat Atlas
Limba originală
Engleză
Autor(i)
Heinrich Boll Foundation, Berlin
Traducător
Cristina Voinea
Coordonator colecție
Anastasia Staicu
Tip copertă
Necartonat
Dimensiuni (cm)
29.5 x 21 x 0.5
Nr pagini
64
Anul apariției
2019
ISBN
9786068847337