Scene din inimă este despre viața Malenei Ernman împreună cu soțul ei, Svante Thunberg și cele două fiice ale lor, Greta și Beata. Este despre primii ani ai familiei atunci când au călătorit împreună prin Europa, despre bucuria de a fi părinți și despre criza ce a apărut în momentul în care Greta, în clasa a cincea, a încetat să mai mănânce. Malena Ernman descrie scenele și fricile pe care majoritatea părinților le trăiesc în inimile lor. Îi oferă cititorului o privire în culisele unei familii aruncate în neliniște.


39lei 

Aflați mai multe
traducere din suedeză: Ariadna Ponta

coordonator: Anastasia Staicu

Ar fi trebuit să scriu mai degrabă o carte de bucate. O carte despre prăjiturile și despre compozitorii preferați. Sau o autobiografie adevărată. Memoriile unei cântărețe. Nu o carte despre epuizare, medicamente și diagnostice. 


O carte drăguță. Eventual despre yoga. 


Nu ar fi trebuit să scriu o carte despre lucrurile prin care am trecut eu. Nu ar fi trebuit să scriu o carte despre lucrurile prin care a trecut familia mea, perioade lungi de timp, în decursul ultimilor ani.

Dar e necesar. Fiindcă ne-a fost rău. Mie mi-a fost rău. Lui Svante i-a fost rău. Copiilor le-a fost rău. Planetei i-a fost rău.
Până și câinilor le-a fost rău.
Și am simțit obligația de a scrie despre asta.
Împreună.

Pentru că, atunci când am înțeles de ce ne-a fost așa cum ne-a fost, a început să ne fie mai bine.
Colecție
Fără colecție
Domeniu
Biografie
Teme
familie, biografie, muzică, opera, activism, climă, copii, spital, urgențe, adhd, medici,durere, recunoștință, Suedia, Greta Thunberg
Titlu original
Scener fra hjertet
Limba originală
Suedeză
Autor(i)
Malena Ernman
Traducător
Ariadna Ponta
ISBN hârtie
9786068847726
Fotografie copertă
Viktor Gårdsäter
ISBN pdf
9786069680018
ISBN epub
9786068847511
ISBN mobi
9786068847504
format 1
epub
format 2
mobi
format 3
pdf
Nr pagini
297
Anul apariției
2020