Ne pare rău, înregistrarea s-a încheiat.

„NU MÂNCA AIA, CĂ NU E BUNĂ!” Așa ne spuneau părinții când eram mici, curioși și voiam să gustăm orice vedeam în fața ochilor. Acum am crescut și nu ne mai zice nimeni ce e bun de mâncat și ce nu. Suntem destul de mari încât să ne facem propriile alegeri alimentare avantajoase. ...Așa o fi? Reușim oare să vedem suficient de clar în spatele etichetelor de pe alimente?


  • Data: 21/06/2018 07:00 PM
  • Locaţie Seneca Anticafe (Hartă)

Descriere

// MARCO PIZZUTI, autorul cărții Alegeri Alimentare neinspirate, publicată la Editura Seneca, vine joi, 21 iunie, ora 19, la Seneca Anticafe, ca să vorbim despre ce mâncăm. Ia-ți cu tine întrebările despre alimente și așteaptă-te să pleci de la întâlnire cu un plan de a mânca mai sănătos – pentru tine și pentru mediu.

Tot atunci se va lansa și prima carte a autorului tradusă în limba română, „Alegeri alimentare neinspirate”.

// Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile – înscrie-te la irina.vasilescu@asociatiasnk.ro.

Evenimentul este organizat de Asociația SNK și Festivalul Pelicam.

Pe parcursul acestui eveniment, Asociația SNK va realiza fotografii care pot include imaginea dumneavoastră în contextul unui eveniment public și pot fi folosite (inclusiv dezvăluite public) de către Asociația SNK pe perioadă nelimitată, în scopuri legitime precum raportarea activității sau popularizarea evenimentelor pe care le organizăm. Participarea dvs. la eveniment reprezintă acordul pentru prelucrarea acestor imagini.