In pregatire


Gardienii Planetei

Această carte conține tot ce au nevoie copiii pentru a deveni gardieni ai planetei. Copiii pot învăța cum să devină apărătorii coastelor marine, prieteni ai pădurilor, eroi de casă și multe altele printr-un amestec de fapte convingătoare, activități creative și sfaturi proactive. Subiectele cheie de mediu sunt clar explicate, iar proiectele și sugestiile ușor de urmat ajută la plasarea problemelor într-un context de zi cu zi. De la refolosirea hainelor și compostarea alimentelor până la reducerea risipei de apă și oferirea unei mână de ajutor faunei sălbatice, această carte îi va încuraja pe copii să se angajeze în probleme de mediu și îi va inspira să aibă grijă de planeta noastră minunată.

Aflați mai multe

Energia. Un atlas

Atlasul Energiei reprezintă o scurtă istorie a tranziției energetice a Europei. O istorie a unui trecut în care necesarul energetic al Europei era asigurat de câteva companii și un viitor care se află în mâinile a câtorva orașe și comunități europene. Un raport unic și comprehensiv care prin fapte și date ne demonstrează că energiile regenerabile și noile tehnologii au capacitatea de a crea în Europa un sistem energetic viabil 100%.

Plasticul. Un atlas

Atlasul Plasticului ne arată fapte clare și certe, în date și cifre, care demonstrează că povestea pe care ne-o spun cei din industria materialelor plastice nu este decât un mit. Impactul producției, consumului și proceselor de eliminare a plasticului asupra calității vieții oamenilor și a schimbărilor climatice nu mai poate fi negat. Atlasul evidențiază rolul plasticului pentru sectoarele cheie ale industriei, precum agricultura și turismul, interesele marilor corporații și dificultățile induse de criza plasticului. Și nu în ultimul rând eforturile intreprinse la nivel mondial de organizațiile care militează pentru un viitor fără plastic.